Aku Hirviniemi

 Ohjelmakauppa.fi

Etsitkö ohjelmaa tai esiintyjää tilaisuuteesi?

 Tietoa

Aku Hirviniemi

Teatterikorkeakoulusta vuonna 2008 näyttelijäksi valmistunut Aku Hirviniemi on näytellyt useissa eri teattereissa, lukuisissa eri elokuvissa ja tv-sarjoissa. Hänen Putous-ohjelmassa esittämänsä sketsihahmot ovat poikkeuksetta naurattaneet tiensä kansan sydämiin. Paitsi verrattomana koomikkona Aku on osoittanut lahjakkuutensa myös uskottavana ja koskettavana draamanäyttelijänä.

Aku Hirviniemi keikat

Aku Hirviniemi – Suomen viihdetaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva näyttelijä, koomikko ja monilahjakkuus. Aku on tunnettu roolistaan monissa suosituissa viihdeohjelmissa ja elokuvissa, mutta tiesitkö, että voit saada Aku Hirviniemen omalle tapahtumalavallesi?

Aku tekee yksityiskeikkoja, esiintyen rakastettujen hahmojensa kuten Marja Tyrnin, Timo Harjakaisen ja Usko Eevertti Luttisen kautta. Tämä on tilaisuutesi tuoda Aku Hirviniemi lähemmäs yleisöäsi ja luoda unohtumattomia hetkiä tapahtumaasi.

Miksi valita Aku Hirviniemi yksityistilaisuuteesi? Aku tuo mukanaan naurua, lämpöä ja viihdettä, ja hänen monipuoliset hahmonsa varmistavat, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, syntymäpäiväjuhla tai mikä tahansa muu tapahtuma, Aku Hirviniemi tekee siitä ikimuistoisen.

Keikkojen järjestäminen Aku Hirviniemen kanssa on helppoa. Voit ottaa yhteyttä suoraan Ohjelmakauppa.fi ja keskustella toiveistasi, budjetistasi ja muista järjestelyistä. Aku on sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista viihdettä yksityistilaisuuksiin, ja voit luottaa siihen, että hän tekee tilaisuudestasi unohtumattoman.

 

Hahmot

Marja Tyrni

marja_tyrni_102_large.jpgSuuren yleisön sydämet Aku sulatti Pallivahasta kotoisin olevana leskirouva Marja Tyrninä MTV3:n Putous-ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. 

Leipomiseen hurahtanut, energinen leskirouva vatkasi itsensä Vuoden sketsihahmokisan voittoon, ja on sittemmin niittänyt mainetta sekä levyttävänä artistina (Tortturalli 2010, Joulun kulkuset 2010) sekä kirjailijana (Suu makiaksi Marja Tyrnin tapaan, Helsinki-kirjat 2010).

Timo Harjakainen 

timo_harjakainen_105_large.jpgPutouksen toisella tuotantokaudella vuonna 2011 Akun sketsihahmo oli 58-vuotias valvova rakennusmestari Timo Harjakainen. 

Harjakainen sijoittu toiseksi Vuoden sketsihahmokisassa ja on sittemmin nähty erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea – ja jopa jääkiekon MM-kisojen erikoiskirjeenvaihtajana Slovakian Bratislavassa.

 

Usko Eevertti Luttinen

usko_eevertti_luttinen_135_large-240x320.jpgPutouksen kolmannen tuotantokauden sketsihahmokisaan osallistui Sorvan kylästä kotoisin oleva pastori Usko Eevertti Luttinen. 

Lempeä saarnamiehen olemus ja sukkelat sanavalinnat hurmasivat katsojat, ja Usko Eevertti sijoittui tiukassa finaalissa toiseksi.

Ura televisiossa ja elokuvissa

Aku Hirviniemi on suomalainen näyttelijä, koomikko ja monipuolinen viihdetaiteilija, joka on tullut tunnetuksi monista rooleistaan televisiossa ja elokuvissa. Hän nousi laajaan suosioon osallistuessaan sketsiohjelmaan "Putous", jossa hän loi ikonisiksi muodostuneita hahmoja, kuten Timo Harjakaisen. Hirviniemi on myös nähty useissa muissa televisio-ohjelmissa ja elokuvissa. Voit lukea tarkemmin Akun urasta hänen Wikipedia-sivultaan.